Sådan kan du holde sommerferie i Danmark med din familie

Selvom der fortsat er lidt forskellige spørgsmålstegn til, hvordan alle kommer til at holde sommerferie, så kommer langt de fleste af os nok til at holde den i Danmark i går, hvilket betyder, at vi ikke rejser sydpå. Rejsen sydpå er dog også normalt ligmed en masse familietid, hvor i endelig kan være sammen, og ingen sidder hverken på mobil eller iPad. Her er i sammen som familie. Det kan være svært at finde ud af, hvordan i skal erstatte den ferie med noget her i Danmark, hvis i er vant til det modsatte, men i fortsat ønsker den familietid, som i havde planlagt.

Sommerhus

Sommerhus er den perfekte erstatning for ferien sydpå. Her kan i også være sammen som en familie, hvor det kun er jer, og i kan nyde den danske sommer. Der findes sommerhuse i de smukkeste naturområder i Danmark tæt på strand, så i fortsat kan bade. Hos nogle sommerhuse er der mulighed for pool. Der findes mange hjemmesider, hvor du kan læse mere om sommerhusudlejning. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, som den ferie i havde planlagt, men måske er det også godt for jer at prøve at holde ferie i Danmark. Det kan være, at i kommer til at holde så meget af det, at vi også ender med det næste år.

Lav masser af aktiviteter

Nu hvor i har en hel sommer i Danmark, kan der også være mere tid til at lave forskellige aktiviteter her og se forskellige steder i Danmark. Der er mange steder, som du helt sikkert ikke har besøgt, og det kan være en sjov oplevelse at komme forskellige steder hen i Danmark. Det er både lærerigt og sjovt. I kan lave liste over steder og aktiviteter som i vil nå i løbet af sommeren og planlægge det sammen.