Tre idéer til en fremragende dåbsgave

En barnedåb er noget helt særligt for både børn og voksne, og derfor er det også bedst at sætte god tid af til at udvælge den helt rigtige gave. Det er jo en fest, der fejrer kærlighed og nyt liv, og derfor fortjener barnet også det allerbedste. Brug din kreative sans og vær ikke bange for at tænke ud af boksen. Så skal du nok finde en gave, der kan sprede masser af smil og glæde.

En smuk figur fra Willow Tree

Hvis du er på jagt efter en dåbsgave, der er noget ud over det sædvanlige, så kan du jo tage et kig på en af de smukke willow tree figurer. De håndlavede skulpturer er alle designet af kunstneren Susan Lordi, og du kan for eksempel købe willow tree figurer, der forestiller forældre med deres barn. Det er jo oplagt til barnedåben.

En eventyrbog

Du husker måske selv, hvor hyggeligt det var at få læst eventyr op ad mor og far, dengang du var lille. Mange af de historier, vi hører som små, bliver hos os i mange år fremover, og derfor kan en eventyrbog også være noget, der bliver hos barnet hele livet igennem. Du afgør også helt selv, om det skal være H. C. Andersen, Brødrene Grimm eller noget helt andet. Så længe barnet får en god oplevelse, har du fuldført din opgave.

Et fotoalbum

Et fotoalbum er en vidunderlige gave at give til et lille barn, for fotografier er måske det allertætteste vi kommer på at kunne holde et minde i hånden. Du kan for eksempel vælge at give et fotoalbum, hvor du kun har fyldt nogle af siderne ud, for eksempel med billeder af barnets allerførste tid. Når årene går, vil barnet selv kunne fylde de resterende pladser ud med nye minder.