3 gode gaver til værtinden der elsker at lave mad

Du er blevet inviteret over til din veninde, der elsker at lave mad. Og du vil selvfølgelig gerne give hende en gave, eftersom hun inviterede dig. Men hvad skal du købe til hende? Det går ikke helt med en kogebog, for du ved, at hun allerede har hundredvis af dem derhjemme.

Hvis du er løbet tør for idéer, skal du bare blive ved med at læse.

Giv hende noget anderledes

Hvis du virkelig ikke ved, hvad du skal give i gave til værtinden, er det altid en god idé at tænke ud af boksen. I stedet for at følge den gamle tradition med blomster eller vin, hvad så med at prøve noget mere nyt og anderledes. Hvis du ved, at hun kan lide at lave mad så sæt hendes smagsløg på en prøve.

Lav noget hjemmelavet urtesalt i et fint glas eller gå ud og køb noget specielt krydderolie. Det kunne for eksempel være noget hvidløgsolie eller måske chilliolie, hvis hun ikke har noget imod stærke ting. Du kan også prøve at give hende lidt til den søde tand med noget gourmet chokolade eller lakrids.

Giv hende noget personligt

Om du skal besøge én som du har mødt gennem nogle andre venner, eller om du skal hen til din personlige veninde, så kan det ikke gå helt galt med en personlig gave. Hvis du ikke selv kender værtinden, som du skal købe en gave til, så kan du prøve at spørge dig lidt omkring, inden du går i butikkerne.

Men hvis du ved, at værtinden elsker at lave mad, så er det et godt sted at begynde. Du kan prøve at give hende en oplevelse med måske et madlavningskursus eller en brunch, hvis hun skulle være træt af selv at lave maden.

Du kan også vælge at lade hendes mand eller kæreste indgå i gaven, da det også gør det personligt. Du kan finde en del inspiration til blandt andet fællesgaver eller måske kun værtindegaver lige her. Der er så meget at vælge imellem helt fra de traditionelle gaver som blomster til en tur i en luftballon.

Giv hende noget underholdende

En god gave til værtinden behøver ikke at være noget alvorligt eller vildt dyrt. Du kan sagtens lave lidt sjov med hende og købe hende nogle morsomme gadgets. Hvis hun er glad for at lave mad, kan du købe noget underholdende køkkengrej til køkkenet.

Du kan for eksempel give hende en sjov øloplukker, der forestiller noget andet eller én der sidder fast i en kasket. Det ville også give hendes mand et sjovt grin. Du kan også prøve at give hende en champagnesabel eller hendes eget ølbrygnings-kit.

Der er en masse forskellige muligheder at vælge imellem, så længe du er åben overfor det. Hvis du skulle være i tvivl over, hvad du skal give værtinden i gave, eller hvornår du egentlig behøver at bringe hende en værtindegave, så kan du finde lidt hjælp og eventuelt inspiration på denne side.