Nem aftensmad til campingturen

Mad til campingturen

Har familien besluttet at I vil campingtur med udgangspunkt fra Danmark? Vil I gerne have en god start, når I ankommer til den første campingplads. Uanset om I vælger at campe nord eller syd for Danmark den første nat, skal I have noget at spise. Og det må gerne være nemt. Så hvorfor ikke udnytte at de fleste campingvogne har to blus?

Her er vores forslag til nogle retter I kan lave den første dag, eller tage med på turen, og slippe for at skulle tænke på mad nogle af dagene, samtidig med at I spiser varieret og lækkert.

5 retter I kan lave, som hele familien kan lide at spise i det fri

Alle disse retter er børnevenlig og perfekt som camping mad.

  • Arrabiata med majspasta.
  • Chili con carne med basmatiris.
  • Fuldkornspenne med ragout al paccantino.
  • Kødboller med majspasta 
  • Boeuf bourguignon med kartoffelmos (en voksen-venlig ret til den kvalitetsbevidste campist).

Kan vælge at udvælge jeres egne retter, eller købe en færdiglavet måltidskasse, og tage med på turen.

Hvad er fordelen ved denne type mad?

Pladsen er begrænset i en campingvogn. Især køleskab, hvorfor det at tage mad hjemmefra kan virke omsonst. Det er her at Bonzos mad vinder points, hvor de andre udbydere af måltidskasser ikke engang må deltage i konkurrencen.

Du kender til müsli og nescafé, som du ved kan holde længe. Det kan det fordi det er frysetørret. Frysetørret betyder, at man har trukket alt vand ud af maden, og derfor kan der ikke gro bakterier. Og derfor holder kan maden holde længe, uden at være på køl. Vandet er fjernet, men smagen forbliver. Faktisk bliver smagen blot forstærket, nøjagtig som saftevand mister mere og mere af sin smag, jo mere vand der kommer i.

Så hvis du har brug for ny inspiration til campingmad, så klik over på bonzo.dk.