Grænsehandel vin fra Tyskland – Med levering til Danmark – det skal du vide om alkoholhandel ved de tyske grænse

Står du overfor et studentergilde, en fødselsdag eller måske endda et bryllup, hvor du har brug for en masse alkohol? Så kan det være en god ide at køre ned over den tyske grænse og købe det. Ikke nok med at du her får gode tilbud, får du desuden også meget mere for dine penge. Ja, du læste helt rigtigt! Der er dog flere forskellige regler for alkoholhandel ved grænsen. Der er eksempelvis grænser for, hvor meget alkohol du må have med over den danske grænse. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du en guide med alt den viden, du skal bruge om alkoholhandel ved den tyske grænse.

Hvor meget alkohol må du tage over den tyske grænse?

Der er som førnævnt grænser for, hvor meget alkohol du må have med over den danske grænse. Skal du derfor holde et større arrangement, som eksempelvis en fest, er det vigtigt, at du kender de præcise regler for, hvor meget alkohol du må tage over den tyske grænse. Du må som udgangspunkt have 110 liter øl med over den tyske grænse. Dette svarer til cirka 330 dåser øl for en almindelig privatperson. Derudover må du tage cirka 10 liter ren spiritus med over grænsen. Det lyder måske af lidt, men det er ofte mere end rigeligt til at sætte gang i en fantastisk fest.

Overholder du ikke disse alkoholregler, kan du risikere at få en stor bøde ved den danske grænse. Det er uden tvivl ikke det værd! Du har som privatperson mulighed for at få levering af blandt andet vin direkte fra den tyske grænse til Danmark. Undersøg Grænsehandel fra Tyskland – Med levering til Danmark, og find ud af præcist hvilke muligheder du har for levering.

Hvad er aldersgrænsen?

Ligesom i Danmark, er der i Tyskland forskellige aldersgrænser for, hvad man egentligt må købe. Dette gælder ikke kun alkohol og spiritus, men også cigaretter og generelle tobaksvarer. Er du, eller dit barn, under 14 år, er der ingen mulighed for at købe hverken alkohol eller tobaksvarer. Er du dog mellem 14 og 15 år, kan du i ledsagelse med dine forældre købe vin, øl og andre former for alkohol med lave spritprocenter. Du må dog ikke købe stærkere spiritus og tobaksvarer. Præcis de samme regler gælder for dig, der er mellem 16 og 17 år. Når du endelig fylder 18, ændrer reglerne sig dog gevaldigt. Som 18 årig er du myndig, og du har derfor præcist samme rettigheder og muligheder, som alle andre voksne på 18, og over, har. Som 18 årig må du både købe øl, alkohol, stærkere spiritus og tobak i de tyske butikker.

Grænsehandel online er blevet det helt store hit under Corona krisen og man kan bla handle hos Candynuts.dk samt Gpris.dk m.m. Online hvor du bruger grænsehandel med fragt og levering til DK.