Bliv bæredygtig på ingen tid

I vores moderne samfund betyder bæredygtighed rigtigt meget. Med fossilebrændstofs depoter der er ved at løbe tør, og vores store co2 udslip der fører til global opvarmning og vitale klimaforandringer inkl. Udryddelse af dyrearter. Vi er altså nødt til at gøre noget for at beskytte den jord, vi benytter os af, og for at videregive en verden vi kan være stolte af til den næste generation, men hvad kan vi gøre som enkeltperson?

Alternativ transport

Bil, fly og transport generelt udleder en masse CO2. Flyet er selvføleligt svært at undvære, men derimod kan man finde alternativer til bilen, så den også får en pause engang imellem. Hvis der er for langt at gå til arbejde, kan man derfor benytte sig af en el cykel som et sjovt og alternativt transportmiddel. Der findes et bredt sortiment af el cykler, hvor både motorens styrke og design spiller en vigtig rolle. Find elcykler til damer med lang batterilevetid online og sammenlign priser, så du får mest for pengene.

”Meatless Monday”

En anden CO2 synder er kødproduktionen, der udleder betydeligt mere CO2 end produktion af planteafgrøder grundet mængden af foder, der går til dyrene. Derfor kan man prøve tiltaget Meatless Monday for et afbræk fra kødet og en chance for at prøve nogle nye og spændende opskrifter.

Gå i genbrug

Udover produktion af kød, udleder produktionen af forskellige varer og tøj og tekstiler generelt også meget CO2. Derfor kan et smut i den lokale genbrugsbutik varmt anbefales. Her støtter man både en god sag, og får flere varer for pengene. Derudover kommer du hjem med noget, der har en historie og er helt unikt. Erstat T-shirten fra NewYorker med en kvalitetstrøje til samme pris. Eller lys rummet op med en antik lampe fra 1900-tallet, til samme pris som den fra IKEA. Muligheder er der mange af, og der findes et utal af genbrugsbutikker.