Få kaffe og te i særklasse – tjek udvalget på Moccajoe.dk

Vil du tage kaffe og te op på et nyt niveau og få mere end blot et hurtigt fiks, men faktisk nyde en rig smagspalet og få ro i kroppen? Så skal du have det rette udstyr til opgaven, og her taler vi ikke bare kaffepulver eller teblade, men elektriske kaffekværne til espressobønnerne og en effektiv elkedel med display, der viser realtidstemperatur. Se mere her inde på Moccajoe.dk, hvor du kan handle kaffe både som bønner og pulver samt løs te, tebreve og alle redskaberne.

Find den helt rigtige kaffemaskine

Markedet for kaffemaskiner rummer mange modeller, hvor du efterhånden nok kender de populære espressomaskiner fra caféer. Men til hjemmet foretrækker du nok de mere simple kapselmaskiner, der gør det let at holde styr på forsyningerne. Trods det ikke er en maskine, kan pour over bryggere også fremhæves – reelt er de typisk bare en termokande med en tragt over, du kan filtrere kaffe gennem med vand fra en elkedel, men de findes også på glasform.

Vil du eksperimentere? Prøv en vakuumbrygger

I den mere usædvanlige ende af spektret kan du på Moccajoe.dk finde vakuumbryggere, der mere ligner apparatur fra kemilaboratoriet end en kaffemaskine, men ikke desto mindre giver en udsøgt kaffe ved via et vakuum at trække lækre olier og medhørende aromaer ned i kaffen.

Find alt i te og tefiltre på Moccajoe.dk

Hele te-aspektet er negligeret en smule, men det er ikke fordi, at der ikke er masser af varer at vælge fra her. Som sagt kan te fås løst eller i tebreve, hvor især løs te giver dig rig mulighed for at blande forskellige smagsprofiler, mens tebreve slet og ret er mere bekvemme, da du ikke behøver et separat filter. Vil du have en mere strømlinet proces omkring filtrering, kan du finde moderne tefiltre i rustfrit stål, der værner mod bundfald og overflødiggør papirfiltre.