Gin Hass – populær drink der er nemt at lave

Har du inviteret nogle venner over til en drink eller to, men er du i tvivl om, hvilken drink du skal servere for dem? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Gin Hass, som du med stor fordel kan servere for de gæster, du har invitereret over. Gin Hass er nemlig en sikker vinder, og det er altså de færreste, der ikke kan lide denne drink. Gin Hass er gennem de sidste par år blevet kendt hele landet over, og den er altså ualmindeligt populær – ja, måske kan man endda tillade sig at kalde drinken den mest populære i Danmark lige pt. En anden god grund til, at det er netop denne drink, du skal servere for dine gæster, er dog, at den er utroligt nem og lave – og så kræver den altså heller ikke en helvedes masse forskellige ingredienser. Ønsker du dog at gøre det ekstra nemt for dig selv, kan du faktisk købe et helt drinkssæt, der indeholder alt, du skal bruge, for at lave Gin Hass.

Servér din Gin Hass en lun sommeraften

Gin Hass er således en lækkert, saftig, frugtrig og læskende drink, som er perfekt at servere på enhver lun sommerdag. Der er dog intet, der stopper dig i at servere den på alle andre tidspunkter på året – den er altid en sikker vinder! Drinken laves, som navnet også antyder, med gin, der blandes sammen med mangosirup og enhver given lemon sodavand. Er du dog ikke så vild med gin, kan du faktisk også lave den med vodka eller rom – du kan blot prøve dig lidt frem med disse alternativer. For at lave en Gin Hass, du kan servere for dine gæster, skal du altså blot bruge: 4 cl gin, 2 cl mangosirup, 1 lime, 10 cl lemon sodavand og lidt isterninger.

At lave er simpelthen så nemt – du skal nemlig blot blande gin, mangosirup og saften fra en halv lime op i dit glas, hvorefter du skal røre godt rundt. Herefter skal du tilføje dine isterninger, og du skal således toppe glasset op med din lemon sodavand. Til sidst kan du vælge at pynte din drink med et par tynde skriver af den halve lime, som du ikke allerede har brugt i drinken – og voila, du har nu en lækker Gin Hass.