Sådan arrangerer du den hyggelig pigeaften med god mad og vin

Skal du snart ses med dine bedste veninder? Hvis man sjældent er sammen, så må det godt være lidt lækkert, når man endelig arrangere en pigeaften. Uanset om der er en særlig anledning, eller I bare trænger til at snakke, så er der ingen bedre måde at gøre det på end over en lækker menu og et glas vin. Lad dig inspirere af denne guide til en hyggelig pigeaften, så kan du være sikker på, at I får en perfekt aften i godt selskab.

Lad menuen stå på tapas

Hvis du ønsker at servere en lækker menu for dine gæster, hvorfor så ikke servere tapas? Pølse, ost, skinke og lækre miniretter hitter stort, når det kommer til sammenkomster. Der er uendeligt mange muligheder, og du kan sammensætte menuen lige netop, som du ønsker den. Det er eksklusivt og lækkert, og denne type mad er oplagt til en hyggelig pigeaften.

I kan hygge jer med at kreere tapasplatterne selv, hvilket er med til at gøre det ekstra sjovt og lækkert. Tapas kræver nemlig ikke timevis af kokkerering i køkkenet, så du kan roligt kaste dig ud i at servere en lækker omgang tapas for pigerne.

Følg op på hinanden over et glas vin

Der skal selvfølgelig følges op på, hvad der sker i hinandens liv, når I ikke ses så tit. Der findes ingen mere oplagt måde at gøre det på, end over et godt glas vin. Prøv for eksempel en ekstraordinær hvidvin fra Riesling. Den er velegnet til maden eller I kan nyde den, som den er.

Spil et sjovt brætspil

Hvis I trænger til et sjovt indslag, så kan I finde brætspillene frem. Det er gammeldags underholdning, men det hitter stort. Du kan for eksempel spille Hint. Det er underholdende for alle parter og vil uden tvivl fuldende en vellykket pigeaften.