Et liv i gymnastikkens showbiz verden

For mange år siden, nærmere bestemt 24 år siden satte Lars Godbersen sin fod i gymnastikforeningen Gymnastikgården i Tilst uvidende om, at det ville komme til at blive her, han ville komme til at bruge de fleste af døgnets timer, de næste mange år.

Lars er nemlig mere eller vokset op med gymnastik i Gymnastikgården, hvor han får år tilbage selv var springer, på deres verdensberømte børnehold Flying Superkids. I dag springer han ikke længere selv rundt på gulvet, men er blevet direktør i det aarhusianske foretagene. Denne stilling har han siddet i de seneste 11 år og han nyder hvert et øjeblik med sine talentfulde gymnaster.

I et samarbejde mellem holdets træner og koreografer får Flying Superkids gang på gang skabt et fantastisk show. Showene indvolvere typisk driftige, halsbrækkende spring, der med nærmest lethed bliver udført af de dygtigste af de dygtige børnegymnaster. Gymnasterne fortæller en historie med deres flotte show og hele publikum er grebet fra første øjeblik. Det er næsten ikke til at forstå det utrolige talent disse børn har.

 

Det er ikke altid nemt, når man gerne vil være bedst!

Talentet er de ikke kommet sovende til, Lars Godbersen Flying Superkids og hans team, sørger nemlig for, at gymnasterne bliver presset til at yde deres ypperste hver eneste gang. Showbiz er nemlig ikke for tøsedrenge. Det er en benhård branche og der er mange, der kæmper for at komme med på holdet. Det er en del af gamet. Heldigvis prøver træner-teamet at gøre det til en god oplevelse for alle og gøre træningerne sjove og nærværende, selvom de er rigtig hårde og de færreste almindelige mennesker overhovedet ville kunne følge med.

Heldigvis kender gymnasterne også grunden til at de er nødt til at træne hårdt. Det er nemlig en måde, hvor de kan få lov at gøre det de elsker, men professionelt. Nemlig det at lave gymnastik og shows. Intet kan slå den følelse det giver i kroppen, når der bliver lavet et særligt kompliceret spring og det så rent faktisk lykkedes.Forbindelsen fra scenen og ud til publikum gør alle de lange timer i træningslokalet al besværet værd. Det er nemlig lige præcis der, det hele giver mening. Når spotlyset skinner og publikum klapper taktfast til musikken, det er der, alt hvad der hedder sved og tårer i træningslokalet pludselig betaler sig og giver det hele en meget større mening.