Få motion på din arbejdsplads

Med lange arbejdsdage foran skærmen kan der være behov for bevægelse. Det behøver ikke at være hverken kompliceret eller tage lang tid. Det er godt for både krop og sind at få bevægelse ind i løbet af din arbejdsdag. Derfor skal vi i denne artikel se nærmere på, hvordan du med bare få midler kan sørge for at blive aktiveret.

Sådan kan du bevæge dig i løbet af din arbejdsdag

Det er generelt vigtigt, at du sørger for at huske motionen, selvom du sidder på arbejdet. Det virker måske uoverskueligt i første omgang, men faktisk findes der mange måder, hvorpå du kan finde velegnede aktiviteter til både dig og dine kollegaer. Med de rette bevægelser mindsker du ledsmerter og ikke mindst dine sygedage, samtidig med at du får en bedre dag på jobbet.

Noget af det første, der er værd at overveje, er en kontorcykel. Kontorcykler er smarte, fordi de er med til at stimulere blodcirkulationen. Derudover bliver din forbrænding øget, mens dit blod ilter og sørger for at holde hjernen fokuseret og ikke mindst skarp. Det giver derfor en række gode og vigtige fordele for både mentalitet og fysik, hvis du vælger at give dig og dine kollegaer mulighed for at bruge en kontorcykel i løbet af dagen. Det fungerer ved, at cyklen sættes ind under bordet, så du kan sidde ved din computer, mens dine ben cykler ivrigt rundt.

En kontorcykel med mange specifikationer

I dag kan du finde mange forskellige kontorcykler at vælge mellem på markedet. For eksempel kan du købe en kontorcykel med flere smarte specifikationer, der gør det muligt at styre cyklen ved hjælp af en app. På den måde vil du få et overblik over forbrænding, distance, hastighed og meget mere, hvis du løbende ønsker at tracke din kondition. Det giver altid et sjovt billede af, hvor god din form er. Derudover kan du lave små interne konkurrencer med dig selv eller dine kollegaer, så I motiverer hinanden undervejs.

Ud over at investere i en kontorcykel kan du også overveje andre udfordringer som for eksempel fysiske aktiviteter uden for arbejdspladsen sammen med kollegaerne. Her findes alverdens ting, I kan give jer til, for eksempel paintball, en tur i svømmehallen, en hurtig løbetur og meget andet. Det kan være, I planlægger en fast dag hver måned, hvor I tager ud og laver sjove, fysiske aktiviteter. I kan også lave små, sjove udfordringer, for eksempel planke eller mavebøjninger i løbet af dagen.